Wednesday, October 19, 2011

# Hobi

main WORD..ade gak faedah

Sape yang suke main game ni...aku kalu boring memang suke le test mate ngan mencari word2 yg 'bersepah' tu..dulu kat paper rajin dok godek game ni..sekarang ni main online je kt google chrome..Tu pun if ade mase and mood nak main game..sambil rehat kejap dari wt keje,sambil tu take time search word tu..sonang ja ha..

Ade gak faedahnye main game2 sebegini:
*meransang otak
*melatih mata..kasi tajam..aku ni rabun tapi still leh carik..
*menguji kesabaran..tak sabar mesti give up..so bwk bertenang
*menambahkan pengetahuan
*ransangan pd otak baby dlm kandungan
lagi ape..korang  main dan tahule pe lebih kurangnya

Selain tu silangkata pun best gak..mencabar otak main bende ni..

Scrabbel pun best..

4 comments:

hira said...

sudoku lagi best! hoho

Sue_Echan said...

suke men teka silang kata....

Faztee Danisha said...

@hira TUL TU..SUDOKU PUN OK GK..IF BORING MAIN KT HSET JER

Faztee Danisha said...

@Sue_Echan BAGUS