Beijing Day 3: Jade Museum, Crystal Shop, Great Wall of China & Burning Cream Centre

1:42 pm


27 November 2012..hari ketiga kami dibawa melawat ke kilang Jed. Harganya oh sugguh mahal..paling murah 100 yuan.Mano nak cekau ha....so jamu mata dan beli la jugak sikit unutk kaum keluarga..sahabt handai sori la ye..bajet limit.

Then kami ke krystal shop paling famos kat sini Sunglass...harga pun boleh tahan la.

After lunch trus ke tempat yang dinantikan kami smua iaitu Tembok Besar China yang dibina pada zaman Dinasti Ming.Untuk salah satu keajaiban dunia ni nanti aku ceritakan di episod lain.Special sikit,maklum le 7 wonder worldddd..

Lastly visit Burning Cream Centre yang sangat terkenal dengan koyuk.

bantal kepala yang dibuat dari batu jed..at the jade museum..
 

 
 
 
 

 
 Lunch time
 
 
 
 Sekian..nextttt!

You Might Also Like

0 omelan