Monday, December 05, 2011

# Aktiviti Sana Sini

Tamat sudah latihan..Alhamdulillah

SAMBUNGAN KISAH PERCUTIAN HARI TU..AKU KE JOHOR..NI LAH TUJUAN ASALNYE
Hari yang dinantikan..Bergerak dari JB dalam kul 4.45pagi..tiba pada pukul 7.00pagi di Maktab Teknik PDRM,Muar..semangat nak menyaksikan husband tamat latihan..akhirnya berjaya menamatkan latihan..tapi sure kenangan di sini akan dirindukan oleh pelatih2..

Pemeriksaan baris hormat oleh Komandan MTPDRM

Persembahan pancaragam PDRM..suke dengar muzik band ni...cam best je tengok dorang main..dulu aku ade gak berangan nak jadi camni...heheh..berangan sajele

Ni detachmnet my husband..gambar dia tak dapt nak snap jelas..saja malas nak taruk dalam blog ni..kang ade yang terkejut lak tengok muke husband aku..hhahah..berubah gila...gelap,botak dan tanpa misai serta janggut..berapa lame le nak back to normal..kene gi SPA la,program pemutihan

Ni adalah group pelatih wanita..cuma ada 66 orang saja pelatih wanita..selebihnya lelaki

Video perbarisan..gerak perlahan dan laju..




2 comments:

Penjejak Mimpi said...

FD: sy ni agak muskil.. fazli masuk polis ke ape?

Faztee Danisha said...

@Penjejak Mimpifzli b4 ni technician kt kilg swasta..dpt msuk kje gomen kt JPA..skg bkhidmt lh dia as polis bntuan je..so far okla..