Thursday, December 01, 2011

# Corat Coret

bersiaran dari JB

hai..untuk makluman aku sedang bercuti..alhamdulillah aku selamat sampai ke JB tengah malam tadi..bertolak dari Putrajaya dalam kul 8.15 malam dan selamat tiba dalam kul 12pm lebih la..

so far hari ni plan nak round2 JB je..malamnye akan pekene nasi lemak Seninbong..ok aku pun tak tahu pasal SENIBONG ni..mungkin ni tempat makan yang best kt sini kot..follow je..

Sok pepagi bute dalam kul 4pg kene bangun awal..coz akan bergerak ke Muar pulak..wat ape lak kat sane?of course le untuk menyaksikan upacara perbarisan tamat latihan my husband..Alhamdulillah..selesai sudah...Kat sini kitorang akan stay semalam di Riverview Hotel..sementara nak tunggu husband lepas dari pusat latihan tu,leh le merewang area Muar..Sabtu pagi baru husband leh lepas dan akan pegi a mik dia..

Semoga perjalanan selama 4hari 3malam ini selamat hendaknya..

4 comments:

Babies said...

siaran langsung ke tertunda ni....moga selamat semuanya , aminnn...

Axie04 said...

wah-wah....
syoknyerrrrrrrr

Faztee Danisha said...

@Babiesscr langsung le td...mudhn slmt sumenye

deyna said...

cik abe nok kelik doh..yea yea...