Thursday, January 10, 2013

# Jalan..Jalan

Tahun untuk Bercuti


2013 dah pun..perancangan tahun ni,nak cuti2 aje..Tahun lepas tak dapat nak berjalan sakan. So this year,nak le luang sedikit masa bersama famili.Tapi belum plan betul2 lagi.

Setakat ni yang confirm husband aku dah book apartment BPH kat Cameron untuk Oktober nanti (before cuti raya haji).Adik aku ade ajak gi Vietnam bulan Jun nanti,tapi tak sure lagi jadi ke tak.If tak may be Sabah/Sarawak/singapore jadi pilihan kot..(berangan dulu).

Dalam masa terdekat ni rasa tertarik hati lak nak gi ke Gold Coast Morib ni..pasti ada yang dah pergi kan. Kebetulan ada promosi kat livingsocial.70% off. Dengan pakej termurah ‎2d1n-studio suite+jaccuzi+bfast+dinner+theme park for 2=RM198.Okla tu kot. Belum book pun lagi,kene survey and tanya husband dulu lah. Pilih tempat ni sebab dekat dan ade water park. Bebudak pasti suke disamping leh bermalam kat situ sekaligus. So takdele penat sangat kan.Ok tak?