Monday, September 26, 2011

# Buku

Novel Bicara Hati bakal didramakan

Sape pernah bace novel ni?pada peminat novel mesti ade yang pernah dah bace kan..aku pun dah bace novel ni..so far memang best lah cerita dia..cam biasa konflik percintaan..perkahwinan bukan  atas dasar cinta dan kahwin kontrak..namun cinta terpaut akhirnya..Begitulah ringkas ceritanya yer..

Khabarnya novel ni pun akan diadaptasikan ke drama..wah..makin banyak novel2 yang direalitikan ke layar tv..kalau melalui bacaan kita just membayangkan watak2 yang ada..tapi sekarang leh tengok how watak2 tu dimainkan dalam sebuah cerita..Novel karya Damya Hanna ni bakal diarahkan pula oleh Osman Ali..dilakonkan kembali oleh Sharnaaz Ahmad dan Kris Chempaka....masing-masing pegang watak Tengku Syahran dan Zahlia..first aku tengok muke Sharnaaz ni kat cerita Kasih Alia la..cam muke budak comel je..hehhhe..pompuan tu not sure..Apepun aku harap dorang berjaya bawa watak tu dengan jayanya cam citer adaptasi novel lain spt Nora Elena, Trilogi Cinta dll.

1 comment:

reenapple said...

ohooo.. tue buku novel first yg aku baca.. ironik tak??? hahaha )