Monday, August 02, 2010

# Corat Coret

Tesco Clubcard Day..2x Bonus

Pada 28-29 Julai 2010 yang lalu, Tesco telah mengadakan Clubcard Bonus Day..maka ramailah ahli2 Tesco mengambil peluang bagi mendapatkan mata ganjaran yang pastinya lebih tinggi dari biasa dan harga barangan yang lebih murah..points ni leh kumpul..dapatle ganjaran berbentuk Cash Voucher ..so dapatle jimat sikit masa beli barang yang terpilih.. Rajah menunjukkan contoh perbelanjaan=ganjaran. Penyata Clubcard, Product coupons dan Clubcard Cash Vouchers akan dihantar melalui pos every quarter jika anda telah mengumpul 150 mata Clubcard and above during each collection period.
Ramai yang datang shopping mengambil peluang meng'up'kan mata ganjaran..sabar menanti walau pun terpaksa beratur panjang..sehinggakan ada sorang pakcik tu membebel-bebel kat cashier pasal ape tah..mungkin sebab dia penat tunggu lama..kaunter cashier lak tak banyak bukak..yg jg cashier sorang je..lambat le..
kelihatan suami and anakku sedang menunggu untuk pembayaran..bape ye point yang kite dapat... kitorang banyak beli susu and pampers anak je..wat stock..

No comments: