Tuesday, March 31, 2015

# Makanan

Restoran Mee Tarik Warisan Asli Bangi


Restoran Mee Tarik Warisan Asli merupakan sebuah restoran masakan cina muslim.Istimewanya di sini daya tarikan pembuatan Mee tarik yang dimasak secara live dan fresh,pelanggan boleh menyaksikan sendiri kerja-kerja penebaran doh untuk menjadikan mee. Rasa mee dia pun sedap cam rasa maggi,kenyal dan padat.

Ni cawangan restoran tersebut di Bangi.Antara menu yang kitorang pesan:
#Lamen Sliced Beef- Rm6.80
#Egg Fried Rice-Rm6.00
#Rice Garlic & Meat-RM8.80
#Lamen Soup With Vegetable-Rm6.00
#Milo Dinosaur(milo tabur)-RM3.50
#Sirap Longan-RM3.50
#Milo O-RM2.30
#Plain water-RM0.40
Total makan semua dalam RM37.30..okla kan..mee dia pun sedap and servis pun cepat gak la. Bagi yang nak rasa cam ne mee tarik ni boleh le pergi ke cawangan restoran tersebut seperti di Setapak, Shah Alam, Sungai Besi,KL Sentral, Sri Gombak, Bangi dll.Leh refer FB dorang ye.
Ni lokasi Restoran Mee Tarik Warisan Asli Bangi:
No.3A-47-01, Common Area, jalan Medan
Seksyen 8, Pusat Bandar Bangi Sentral
43650 Bandar Baru Bangi, Selangor.

2 comments:

Ann Ishak said...

dah lama rasa nak singgah makan tapi nak tau jugak dulu review dari orang lain, now baru confident nak pegi :p

nur danisha said...

@ann ishak..so far sdp mee dia..cube la