Wednesday, July 14, 2010

# Jalan..Jalan

Limpahan Cahaya di I-City

Baru-baru ni kitorang meluangkan sedikit masa berkunjung ke I-City, Shah Alam.I-City or I-City Selangor (formerly Sumur City) is a new townships in Klang Valley region, Selangor, Malaysia. Ianya terletak di Section 7 in Sungai Rasau di antara Bandar Baru Klang, Klang and Shah Alam. I-City mudah dihubungi melalui Federal Highway. Salah satu cara i-City create awareness pasal kewujudan mereka adalah dengan menganjurkan pelbagai sambutan sempena perayaan-perayaan di Malaysia dan juga dengan membina perhiasan lampu-lampu di seluruh bangunan-bangunan yang dah siap di sana. Sambutan Christmas, New Year and the latest Chinese New Year. Nak masuk kene bayar parking RM2..masa aku pegi malam tu memamg ramai le pengunjung yang datang..tambahan waktu tu cuti sekolah..mungkin itulah peluang yang mereka ambil utk bersiar2..menikmati cahaya malam...heheh.. Kalu tengok gambar2 kat bawah ni mungkin tak berapa clear ke kan..so jgn lepaskan peluang nikmati sendiri keindahan panorama malam dengan cahaya LED dan kecanggihan teknologinya..

No comments: