Tuesday, April 18, 2017

# family

Sambut Hari Lahir Dengan Pakej Birthday Party Di KFC

Selamat Hari Lahir..Selamat Hari Lahir..Selamat Hari Lahir Husna..Selamat Hari Lahir..♭♮♭♭♯
Sambutan hari lahir is always fun terutama bila majlis di organize dengan sebaik mungkin. Actually ni majlis hari lahir anak buah aku yakni anak kepada adik bongsu aku..Sempena kelahiran anak beliau yang ke 2 ni..dia decide nak buat kat KFC..senang katenye..sume orang KFC organize kan..If ada duit semua pun boleh ..huhuu..Lokasi pilihan ialah di KFC Jalan Universiti Petaling Jaya.

So here, i nak share pakej yang ditawarkan oleh pihak KFC Malaysia..senang nanti nak refer,kot ade bajet lebih.. Terdapat 3 pekej yang disediakan seperti gambar di bawah:

My adik pilih pakej A,tetapi dia add on lagi 10 party pack and kfc bucket.So total dalam RM7++ gitu. And tema untuk party ni telah ditetapkan utk bulan April iaitu Superhero. 

Maka misi mencari baju ala2 superhero le pulak. Memandangkan bajet dah kelaut (lum gaji) weooll beli t-shirt je untuk bebudak tu pakai..asalkan ade gambor superhero..Beli baju batman,superman dan ultraman.

First acara dimulakan dengan makan la..nasib baik sampai je terus makan..lapar pulak bau ayam goreng ni eh..

Selesai sesi makan..baru la start game untuk bebudak..maknye pun kalau boleh nak join gak je..perati dari belakang jele
Duration party dalam 2hour+ je..so complete la majlis bila ade organizer

Bila buat majlis kat tempat orang ni..kadang bebudak ni sukar dikawal jugak..bila dah jumpe geng,huru hara gak le nak control..semua excited ..habis belon yang ade dibuat main..aku rasa budak kfc tu pening kot..hahaha

Bila dah selesai game, baru lah bermulanya sesi memotong kek. Dalam pakej tu ade dapat kek sebiji dari pihak KFC..yang lagi satu tuan majlis beli

Party pack by KFC..ikut pakej A..hanya 10 pack je..bila dd on dpt la tambahan 10 lagi..jadi 20..so jemputan masa tu ikut mana yang ade..dah amik nama awal-awal..senang bajet..goodies bag personal turut diagihkan kepada mak bapak yang datang by pihak tuan majlis

Penampilan khas maskot si Chicky..suke le bebudak dapat jumpa ayam gergasi..

Kepada korang yang nak celebrate birthday kat KFC leh lawat web dorang or kol dulu untuk sebarang pertanyaan dan booking details..kene tengok gak kat mana yang ada kosong..dan jangan lupa tengok bajet..penting tu!













No comments: