Wednesday, January 25, 2017

# Jalan..Jalan # Perak Negeriku

Bandar Agacia, Kampar Perak:Port bergambar,feeling oversea!

Ok for memula memang tak caya kewujudan tempat ni..setelah ade orang viral..cam cantik pulak..So beberapa kali nak singgah tetapi tak pernahnya sempat on the waya if balik kampung Taiping..Lokasi kalau di wave/gps seangkatannya, just search Bandar Agacia/The Trails of Kampar. Merupakan kawasan baru yang dibangunkan ala2 western resort (American style) gitu la..
 Hari tu gigih jugak ajak husband pergi walaupun time tu hujan..dah alang-alang lalu Kampaar (ikut jalan lama)..better singgah jele..release tension dari kesesakan jalan raya..
Memandangkan hujan renyai so tak banyak gambar yang dapat diambil..boleh la setakat nak cuci mata menyaksikan sendiri kecantikan warna warni bangunan kat situ..memang nampak ala English style.

Yang suke bergambar meh pegi sini..shoot cantik!

No comments: