GUBAH LAMPU DENGAN PENYEPIT BAJU

3:54 pm

Berminat tak tengok gaya deko di atas..sungguh kreatifkan dorang ni.dengan menggunakan penyepit baju jenis kayu tu dah boleh menghasilkan lampu dekoratif yang menawan.Sesuatu yang cantik perlu diiringi dengan kerajinan dan ketelitian.Barulah berhasil.

Nampaknya ini mungkin akan menjadi sebahgain koleksi gambar untuk tatapan aku saja wat masa ni.Mana tahu suatu hari nanti baru boleh kot nak try idea ni.Dok kuarters cam tak best nak decorate sangat.

Korang suka?cer try buat,ikut step gambor yup!Selamat mengerjakan penyepit.

You Might Also Like

0 omelan