Tuesday, November 17, 2015

Friday, November 06, 2015

MENCARI PAKAIAN TEMA SUPERHERO SEMPENA HARI KANAK-KANAK

November 06, 2015 0 Comments
majlis sambutan hari kakanak-kanak peringkat Sekolah Kebangsaan Presint 9(2) akan diadakan pada 13.11.2015. Tema kali ni Superheroes & Princess
edisi mencari bermula edisi.jenuh google dan tanya kat group wassap..bila search ade gak kedai yang jual kostum-kostum dan sewa.. Tapi mahal gak pada aku.. If sewa kalau rosak jenuh.. Beli? Tak yah kot mahal2, bukan nak pakai selalu..
Last ade orang suggest kat wassap suh tengok kt GM klang. Kitorang pun pergi dan cari. Hasilnya di tingkat 3, dapat gak baju gini.Pilihan kitorang captain america. Harga rm39. Baju satu set siap dengan topeng dan strike tepi tangan. Lain2 pun ada. Belek la. So sesapa yang masih mencari datang la sini. If nak tambah aksesori lagi ikut kreatif memasing.