Majlis Ramah Mesra Penghuni Blok Fasa 12B1

8:20 am

Pada 16 September 2015, sempena cuti Hari Malaysia, blok di kuarters menganjurkan majlis ramah mesra buat pertama kalinya.

Antara acara yang diadakan ialah dimulskan bacaan dia dan tahlil,jamuan makan, cabutan bertuah, teka kacang dan sesi bergambar.

Menu utama pada hari tu nasi beriani,ayam dan kambing bakar,dalca. Lain-lain menu buah-buahan, KFC, ais krim Malaysia, dan aneka potluck yang dibawa oleh penghuni yang rajin:-).

Aku tinggal kat blok ni dah 7 tahun, inilah baru dapat kenali penghuni kat sini. Yelah selama ni balik kje gi kerja jumpa kat lobi or lif just senyum saja dan ada juga la yang tegur. now komuniti sini dah ada group whatsapp. Makin mudah le nak berhubung atau berkongsi info berkaitan aktiviti yang dirancang dan akan dijalankan. Kesan dari tu, dah ada geng lepak kat lobi either perempuan mahupun lelaki. Tuuu diaaa., dah kenal kan.

Hidup berjiran kena saling kenal mengenali. Hidup muafakat membawa berkat.

You Might Also Like

0 omelan