Anak Lelaki Atau Anak Perempuan Berdasakan Ilmuwan Beijing?

4:46 pm

Bila tengok jadual ni kat FB baru aku teringat tentang ade rakan-rakan yang pernah tengok jadual ni untuk tahu baby lelaki atau perempuan dan membandingkan kelahiran bagi yang dah alaminya.

Tadi aku tertarik hati nak tengok balik jadual ni..Saje nak bandingkan kesahihan nya.Ada kawan cakap betul.Aku pun tengok la pada usia dan bulan..mungkin kebetulan..memang sama..umur aku 26 anak yang sulong lahir bulan januari memang boy.yang ke-2 umur aku 27 dapat baby girl lahir bulan MAc dan ke-3 lahirkan baby boy pada bulan disember..

Cer tengok aku bulat tu..memang tepat. hmm..agak-agak kalu aku nak geigrl lak pas ni..kene timing kot usia dan jangkaan bulan..uhuhu.

Apapun kita hanya merancang tuhan yang menentukan.Jangan terlalu percaya sangat.Apa jua yang diberikan terima lah dengan redha..percaya pada qada' dan qadar Nya.

You Might Also Like

0 omelan