Tips Untuk Kempen CPUV Nuffnang

10:22 am

Kebanyakkan orang pasti mengimpikan yang blog mereka akan sentiasa dikunjungi pembaca dan disamping itu ditempek iklan paling bernilai yakni "CPUV" untuk meningkatkan hasil pendapatan blog.Actually aku masih tercari-cari jawapan pasti apa yang dinilai oleh pihak pengiklan untuk memberi iklan status tu.Ada yang kata walaupun UV dia banyak hingga ada yang tahap riban dan senetiasa ramai pengunjung tapi takde pun dapat iklan bermeter ni / ongoing.Kalau aku cam tu pun mau 'merajuk' kot dari Nuffnang ni..heheh..kedekut sangat.Tapi aku sedar blog ni bukannya maintain sangat..ala kadar saja..lebih kepada mengisi masa.Ada rezeki adala,if tak go on je pe yang ada.

Berikut adalah Tips Untuk Kempen CPUV oleh pihak Nuffnang:

Pengiklan akan memilih blog untuk kempen CPUV berdasarkan beberapa kriteria seperti penonton sasaran blog, genre blog dan pengaruh.Sebagai contoh, sebuah syarikat kosmetik akan lebih cenderung untuk memilih fesyen dan blog kecantikan dengan pembaca wanita untuk mengiklankan. 
Bloggers dengan status glitterati juga keutamaan yang lebih tinggi semasa pemilihan. 
Memastikan iklan anda secara optimum diletakkan, mengemaskini profil blogger anda dan kajian akan meningkatkan peluang pengiklan perasan blog anda dan oleh itu meningkatkan peluang blog anda dipilih untuk Kempen CPUV.

You Might Also Like

1 omelan