Friday, November 02, 2012

# Nuffnang

Kumpul Duit Nuffnang..Alhamdulillah Ada Jugak!

Hai guys..how r u?
Tadi CDD sesaje check akaun Nuffnang..sebelum ni memang tak berapa tau apekebende le Nuffnang tu..then skang dah tau..Rupenye nga blog kita leh gak wat side income..lagi rajin kite lagi le cepat masyuk cam blogger lain..contoh Hanis zalika,Yuyu,Ben Ashaari, Eqbal, Mak Dara dan lain-lain...they oll famous amous blogger..we'oll ni baru je nak bertatih..tak samapi sebulan pun lagi blog ni wujud..
Walaupun baru lahir blog kite ni,tapi okla bila tengok kat akaun Nuffnang tu dah ada sikit income..siyes kene usaha lagi le kalau nak banyak iklan and duitnye..banyak hasilnye cepatle cash out
Yok..kumpul duit!kot nanti leh wat g shopping and jenjalan..huawaakaka!!

No comments: