Berapa Lama Tempoh Dapat Cek Nuffnang

9:42 am

Tempoh hari aku dah cash out wang yang dikumpul dari Nuffnang..takde le banyak benor tapi bolehla.Aku antar 1 Oktober 2012.Actually aku takdela ketahuan sangat pasal Nuffnang ni..sekadar suka-suka.If ada rezeki ada la kan.Iyele aku ni bukannya blogger femes yang penuh dengan idea,kreatif dan inovatif.Nak banyak kene le ikuti tips-tips tingkatkan earning Nuffnang yang ada ye.

Semalam terima e-mel dari Nuffnang yang menjelaskan tentang tempoh permintaan cash out dilakukan.Rajin Nuffnang ni bagi respon.Menurut polisi Nuffnang pembayaran kepada ahli-ahlinya dalah dalam tempoh 30 hari (60 hari untuk Biasa) selepas akhir tiap-tiap bulan dari tarikh permintaan cashout mereka untuk ahli glitterati. Selepas itu, cek akan disusun dan dihantar ke bank untuk pemprosesan sebelum dihantar ke alamat berdaftar ahli. Proses ni ambil masa dalam 2 minggu gak la.
We'll advise cashing out near the end of the month to maximize earnings cashed out and minimized relative wait time. After all, as long as the cash out is within the same month, it will be processed at the same time.
For example if you cash out on either 1 June or 30 June, you'll receive your cheque at the same time, which is the second week in August. But the relative waiting time if you've cashed out on 1 June will be much longer.

So maknanya kalau aku cash out pada 1/10/2012,maka cek aku may be akan dapat pada bulan 12 nanti la..Tunggu sajala.Rezeki baby la time tu.Tak mengapala.Lepas dah cash out minggu lepas,akunye akaun dah 0.00.Tapi sekarang dah ada la hasil dalam beberapa ringgit.Alhamdulillah.

Nak banyak lagi,kena rajin..tapi aku tak rajin sangat pun..ikut mood la..Nuffnang nak bagi takpe,tak nak pun takpe.Terima kasih la kepada pembaca dan pengiklan yang sudi bertandang di blog picisan ni.



You Might Also Like

5 omelan