Tuesday, August 02, 2011

# Aktiviti Sana Sini

Era kat bazar presint 2

Salam Ramadhan semua..masih hangat lagi Ramadhan dan belum terlewat untuk aku mengucapkannya..sudah beberapa hari blog ini sepi..aku tak sempat coz menghabiskan masa di kampung tercinta..

Semalam EL..niat hati nak half je pagi tu..tapi akibat termakan bende yang pantang..padahnya sakit kepala dan perut..bende berangin cam nangka..kambing..daging..woaaa..maunye tak meletop..belum raye lagi..mau naik darah woo..

Ok..hari ni hari ke-2 berpuasa..Alhamdulillah kita diberi peluang untuk menunaikan ibadah ini..cakap pasal puasa ade le bazar..belum berkesempatan pergi..masak sendiri je..bagi yang berniaga. inilah bulan mencari rezeki..tapi biar kene gaya..jangan mau untung je

Sape yang nak rasa makan free ape kate jenguk bazar ramadhan petang ni kat Presint 2..Reza & Adifashla akan berjumpa anda di Bazaar Ramadan untuk membuat siaran langsung! 100 orang pertama yang sampai ke lokasi akan diberi hidangan berbuka puasa! Istimewa untuk pelanggan Tune Talk, jika anda menambah nilai minimum RM10 di sana, anda berpeluang menangi hadiah menarik seperti Blackberry atau baucar penerbangan Air Asia dan banyak lagi!

No comments: