Friday, August 12, 2011

# Corat Coret

Dapat wat PJJ

Sukacita dimaklumkan bahawa anda ditawarkan tempat untuk mengikut program di UiTM: 

Program:
BM222 - ( F - FLEXIBLE LEARNING PROGRAM )
SARJANA MUDA PENTADBIRAN PERNIAGAAN (KEPUJIAN) (KEWANGAN) Kampus:
B - UiTM Shah Alam
KEMASUKAN Semester 1 2011/2012 

Sila datang mendaftar di Tempat:
DEWAN SRI BUDIMAN
UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA, 40450 SHAH ALAM, SELANGOR DARUL EHSAN Tarikh:
20/08/2011
Masa: :8:30AM - 12:30PM
wooo...cam tak caye je..sambil bekerja kene concentrate kat study pulak le peh ni..amik mase dekat 4tahun gak la...sebulan 2x kelas..hah mik kau..kene le pandai2 bahagi masa..walaupun nak bidang akaun tapi dapat finance,oklah tu..at least luas cabang ilmu..before ni dh study akauntansi pe salahnye lebih kan lagi bab finance.. 

Walaupun baru2 ni dapat tawaran utk wt degree program Perakaunan kat Universiti Sultan Zainal Abidin @UNISZA ..terpaksa le tolak sebab tu sepenuh masa ,jauh nun di Terengganu dan masih sayangkan keje sekarang...yola orang dah sodap keje kat bank..gaji pun leh tahan, dah tu dok ngan parent lak..lagi le save more..Yang penting niat nak belajar tu..tak kisah le full time or part time..janji yakin boleh dan terus berusaha..

Tahniah le wahai adikku..peh ni berulang le ko ye..Sungkai-Shah Alam..ala tak jauh mane pun..ikut hway sejam lbih je leh sampai..ko kan suke turun KL..dh biase kan..

aku jugak yang lum tercapai hajat nak sambung belajar lagi..niat memang ade..tunggu loan study yg lama habis dulu....just kene sure kan finance kukuh dan anak2 pun ok..tunggu masa la..sambil tu usha2 gak course2 yg berkenaan..dh ready baru mohon kot..banyak sangat dlm fikiran sekarang ni nak mohon tukar keje la..nk itu nak ini..

No comments: