Friday, July 15, 2011

# Corat Coret

hari ni dalam sejarah..amik mudah

morning sume...pagi ni hujan melimpahi putrajaya..bagaimana kawasan korang..i think Lembah Klang mengalami situasi yang sama..ok hujan rahmat di pagi jumaat..sedikit sebanyak membantu "menyahkan" jerebu yang berlaku sekarang ni..

Just yang leceh..pertama kali dalam rekod kerjaku...for this year...hehhe..my punch card MERAH lol..aiseh..tak pernah aku lewat sebegini..alah 8.40am ja..tapi pada aku itu suatu rekod yang tak baik..yele aku kan selalu datang awal dari sepatutnya..biar masa mengejar kita..jangan kita mengejar mas..erk..betul ke?ok la tu kan :)

Lewat hari sebab hujan..my kereta (AV) adik saya guna..fresh graduate. yg baru dapat keje..now,tinggal ngan aku so,bg sewa kereta kat dia yang berulang alik keje di Bangi..kitorang jarang gune kereta,prefer gune motor..senang xyah jem dan kalut cari parking..just time hujan je le problem..ade satu lagi kereta (COR),but my husband tinggal kan kete tu kat ofis dia..grrr..ni yang saya geram tadi..why dia tak bawa kete tu masa lik umah pagi tadi..

Aku tanya nape tak bawak kete?nak hujan ni..dia kate masa kua ofis  tadi nampak cam tak hujan lagi..tu sebab dia tak bw kete tu,bw motor ja..haiya..dah hujan..nak tunggu bende tu jadi baru nak sedar..orang laki ni kadang suka amik mudah..selalu gitu tau..ee geram!

p/s okle redha..nek motor gak best!

No comments: