Friday, July 22, 2011

# Sukan

Chelsea la menang..

Sedia maklum akan kekuatan pasukan Inggeris tu..akhirnya Malaysia terpaksa tunduk dengan kekalahan 0-1 kepada Chelsea malam tadi..walaupun kalah, pada aku semalam ade gak kekuatan dorang..at least pasukan Chelsea takde chance le nak sumbat gol lebih..tu pun dah last2 minute baru dapat score..

Pasukan kita ada kemajuan..nampak cubaan untuk menjaring tu ade cume tak bernasib baik ja..yang Chelsea banyak kali gak nampak nak try gol tapi ade yang tersasar dan berjaya dikawal oleh pasukan kita..

Apapun tahniah wat pasukan Malaysia..harap lebih kuat ketika melawan Singa nanti..

No comments: