Wednesday, April 27, 2011

# Photo-Story

Hujan ribut

Pagi tadi hujan dalam kul 5 pagi gitu hingga le 8 lebih..gi ofis tadi nasib sempat punch card..lagi 3 minit je 8.30..selamat..xde mood nak keje kan kalu dh cuace pun redup2 gitu..Nasib le hujan pagi tadi tak selebat petang Ahad baru ni..humang aih..bile tengok kat luar..pokok2 meliuk lintuk di palu angin ribut si hujan..ade jugak yang blok kuarters nye atap terbang..ek deyna?ish..ish..
 
Hujan yang cam ribut..time tu aku pun dah takut gak..anak2 yang sedang enak tido langsung bangun disebabkan bunyi guruh berdentum
Pokok yang patah..nasib tak kene kereta orang yang parking kat situ dan tak kene bilik aku..Tu le bahaye gak parking dekat ngan pokok ni..jangan fikir nak redup je..time ujan bahaye gak

2 comments:

Eza Ridzwan said...

putrajaya nie klu ujan, memg menakotkan laaa..jumaat lepas ptg kan ujan lebat...punya laaa lebat, dgn kilat bdentum dentam, abeh payong patah...klu kat kl, xde laaa mcm nie...ujan jee, mesti dah seram sejok...tapi bes ujan..miahahaha..

Faztee Danisha said...

@Eza Ridzwan apsl ek..kite yg dok umah tinggi ni kdg risau gk(wlupun dok tgkt 2 je)..wtnye crack ke pe..huih..mintak d jauhkan..