Saturday, October 30, 2010

Red Warriors Dapat Piala

October 30, 2010 2 Comments
Piala Malaysia 2010 akhirnya jadi milik Kelantan.Tahniah wat team RW coz dapat jugak Piala tu kat dorang dengan kelebihan 1 mata dr Negeri Sembilan (2-1). Gol Kelantan dijaringkan oleh  Hairuddin (56") dan Badri (64"). Sebelum itu Negeri Sembilan telah mendahului hasil sepakan penalti Shahurain pada minit ke 13.

Thursday, October 14, 2010

Jalan-Jalan@Proton City

October 14, 2010 0 Comments
Proton City, terletak kat Tg.Malim utara negeri Perak.Kat sini tentunya sinonim ngan kilang kereta nasional kita PROTON la...

Memandangkan aku tak pernah lagi jenguk PROTON CITY nie,maka aku yg ketika itu sedang bercuti di kampung ni pun pergi la amik kesempatan gi jalan2 kt PC ni sambil-sambil gi umah abang aku kt TM ni..walaupun dah bertahun bandar ni wujud tu le first time aku mai..hahah..aci tak?yele mana sempat nak jalan-jalan sangat pun..

OO..begini rupanya PROTON CITY ni..baru ku tahu...dari segi panorama tu memang cantik le jugak coz ade bukit bukau (banjaran?)..yang kehijauan disekitarnya..ade tasik (yg namapak cam ade sedikt tercemar je)..ade sungai..wow..tp tak dalam but tenang....kat sini juga ade perumahan...cantik jugk..ade KILANG PROTON.....ade kete PROTON banyak2...of course la kan..ehehhe..Dah le malas nak citer panjang..tengok gambor je la ye!









Monday, October 04, 2010